Page content

Boekhouding voor Retailers & Horeca

Administratie voor Retail, Horeca & WinkelsOns doel is om het ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken. Speciaal voor retailers, detailhandel, winkeliers en horecaondernemers werken wij met kassasystemen die rechtstreeks aan onze boekhoudsoftware gekoppeld zijn.

Met deze systemen kun je de alles wat er in je zaak (offline) gebeurt direct, geautomatiseerd verwerken in je (online) administratie. Denk aan verkopen, voorraadbeheer, betalingen enzovoorts.

De voordelen van deze administratiesoftware:

Werk met ons touchscreen kassasysteem (of installeer de software op je eigen computer)
Verkopen in de winkel of in het restaurant worden direct in de online administratie geboekt
Eigen inlog in de online administratie (altijd online inzicht in hoe je er voor staat)
Geen gedoe met uitdraaien van kassastaten en/of dagstaten aan het eind van de dag of maand
Betalingen worden automatisch gekoppeld aan de kassaverkopen (geen handmatige boekingen)
Real-time inzicht in je verkopen op detailniveau, zie welke producten goed of minder goed lopen en
Real-time inzicht in trends (zoals verschillen in verkopen op week- of weekenddagen)
Voorraadadministratie is gekoppeld aan de in- en verkopen, geautomatiseerd voorraadbeheer dus!

Hoe werkt deze software?

We kunnen middels twee afbeeldingen je een goed beeld geven van hoe je eenvoudig met deze administratiesoftware werkt. Hier zie je hoe de software er op je computer (op de werkvloer) uitziet:

Online administratie voor Retailers, Horeca & Winkeliers

Je kunt vooraf je productassortiment en bijbehorende prijzen ingeven. Je hoeft dit vervolgens alleen nog maar aan te klikken en de klant te laten betalen. De verkoop wordt dan geautomatiseerd in je online administratie geboekt.

Ook wordt de omzet meteen op de juiste grootboekrekening geplaatst zodat je een goed overzicht hebt in waar je nu exact je geld mee verdient. Daarnaast is de software gekoppeld aan je voorraadadministratie, wanneer je dus een product verkoopt wordt de voorraad automatisch met 1 verminderd. De online administratie ziet er zo uit:

Boekhoudsoftware Horeca, Retail & Detailhandel

Voor wie is dit systeem geschikt?

Dit systeem is geschikt voor alle winkeliers/horecaondernemers/retailers die met een fysiek kassasysteem werken, of je nu één of twintig kassa’s gebruikt. Het kan worden gebruikt voor alle soorten winkels, van detailhandel tot groothandel en van snackbar tot sterrenrestaurant.

Wat zijn de kosten?

Het tarief is opgebouwd uit twee onderdelen:

  1. Kosten van de hardware en boekhoudsoftware
  2. Kosten voor het voeren van de online administratie

Kosten software en hardware

Software online boekhouding / administratie voor horeca, retail en winkeliersDe hardware en software leveren wij niet zelf maar worden door een extern bedrijf geleverd. Wij begeleiden je bij dit traject maar vragen geen vergoeding voor de begeleiding, opzet en inrichting.

Jij als gebruiker gaat de overeenkomst rechtstreeks met de leverancier van de hardware en administratiesoftware aan. Dit is voor jou als ondernemer ook flexibeler, omdat je dan niet gebonden bent aan ons administratiekantoor zolang je met dit systeem werkt.

Omdat er veel opties/mogelijkheden zijn qua hardware en software kunnen we slechts een indicatie van de kosten geven:

  • Kassasysteem incl. touchscreen: ca. € 2.200,- (betaling in termijnen mogelijk, t/m 60 maanden)
  • Kassasysteem op eigen PC: ca. € 1.100,-
  • Software: ca. € 50,- per maand

Kosten voor het uitbesteden van de administratie

Dit is waar wij in beeld komen. Zodra wij, in samenwerking met jou en de leverancier, de hardware en software opgezet en ingericht hebben zullen wij als administratiekantoor natuurlijk de boekhouding en administratie voeren.

Hierin zit het grote voordeel van werken met een gekoppeld systeem. Doordat verkopen automatisch gekoppeld en verwerkt worden hebben wij minder tijd nodig om de administratie te voeren en kunnen wij een scherp tarief aanbieden.

De meeste winkeliers en restaurants zullen in ons vaste tarief van € 95,- per maand vallen. Als je veel inkopen bij verschillende leveranciers hebt zal dit tarief iets hoger zijn.

Klik hier voor meer informatie over tarieven.

Aan de slag?

Ben je een retailer, winkelier of horecaondernemer en wil je met het bovenstaande systeem aan de slag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen of plannen een afspraak met je in om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.
Klik hier om contact met ons op te nemen!