Page content

Boekhouding voor ZZP'ers & Starters

ZZP Boekhouding & Starters TariefOok voor startende ondernemers en ZZP'ers is het aan te raden om de boekhouding en administratie uit te besteden.

Hoewel het vaak weinig bonnetjes en facturen zijn die je moet verwerken, kan het toch erg tijdrovend zijn wanneer je zelf moet uitzoeken hoe je aangiftes moet doen, welke btw je wel en niet mag terugvragen, hoe je je inkomstenbelasting aan moet geven, welke ondernemersregelingen je mag gebruiken enzovoorts.

Besteed je ZZP boekhouding aan ons uit!

Speciaal voor ZZP-ers en startende ondernemers hebben we een aangepast aanbod voor het uitbesteden van de volledige boekhouding. Als ZZP’er of starter heb je namelijk weinig in- en verkoopfacturen waardoor de administratie relatief weinig tijd (en dus geld) kost.

Ons aangepaste aanbod:

Als je voldoet aan de onderstaande criteria kun je jouw boekhouding / administratie bij ons onderbrengen voor een all-in tarief van € 75,- per maand (excl. btw).

ZZP BoekhoudingHierin zit alles inbegrepen; het opzetten en bijhouden van de online boekhouding, de boekhoudsoftware voor ZZP, aangiftes BTW, aangifte inkomensbelasting, opmaken van de jaarrekening en toepassen van alle fiscale voordeelregels die van toepassing zijn.

Je hebt daarnaast zelf real-time inzicht in de online administratie welke wij voor je voeren. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de inhoud en het tarief.

Je komt in aanmerking voor dit aanbod als je:

Geen personeel in dienst hebt
Een eenmanszaak of eigen BV hebt
Maximaal 15 in- en verkoopfacturen of bonnetjes per maand hebt *

* Het gaat hierbij om het totaal, dus bijvoorbeeld 3 verkoopfacturen, 5 inkoopfacturen en 7 lunchbonnetjes is mogelijk. We kijken naar een gemiddelde over een jaar, dus als je de ene maand iets meer hebt en de andere maand iets minder is dat geen probleem.