Page content

Over Moderneboekhouder.nl

Wij helpen ondernemers met hun administratie. Zodat zij meer tijd overhouden om te doen waar ze goed in zijn. Wij zorgen er voor dat alles efficiënt is ingericht en efficiënt word verwerkt. Wij leren de ondernemer als dat nodig is om inzicht in de cijfers te krijgen. Zodat problemen of juist de goede zaken eerder opgemerkt worden en de ondernemer aan de hand van deze cijfers zijn of haar bedrijf beter in de juiste richting kan sturen.

 

Wij geloven dat ondernemers de motor zijn van de economie ook al ziet die er soms misschien niet rooskleurig uit. Ondernemers denken in oplossingen en niet in problemen  Met hun ondernemend en creatief denken maken zij het verschil.

 

Na haar opleiding heeft monique een aantal jaar in de horeca gewerkt en veel gereisd Nadat haar eerste zoon was geboren (2001)is zij weer op kantoor gaan werken en heeft zij zich verder gespecialiseerd op het gebied van boekhouding en belastingen. Sinds 2005 heeft zij een administratiekantoor waar zij werkte naast een part-time baan op kantoor. In 2010 is haar tweede zoon geboren. Medio 2013 heeft zij haar baan opgezegd om haar tijd te besteden aan moderne boekhouder.nl en meer helderheid te scheppen in het financiële proces van ondernemers.