Page content

Uitbesteden van de administratie zinvol?

Doe je de boekhouding zelf en kost dit eigenlijk best veel tijd of als de btw aangifte over een paar dagen ingediend moet worden zit je tot 's nachts aan je bureau? In februari dan alles bij elkaar zoeken en naar de boekhouder brengen voor het jaarwerk en de aangifte Inkomsten Belasting waarna je meestal een rekening ontvangt tussen de 1000 a 2000 euro?

Als dit je bekend voor komt is het zinvol om eens te overwegen om de administratie anders in te richten en/of uit te besteden. Zet eens naast elkaar hoeveel tijd en geld de administratie u nu kost. En of het een besparing oplevert in tijd en geld als wij het doen.

Hoe overzichtelijk is de administratie? Kan je eenvoudig zien hoeveel geld er nog binnen komt en hoeveel er nog betaald moet worden?? Waar u de meeste omzet behaald of juist te veel tijd besteed aan een omzet groep die niet veel opbrengt?

Zoek je een goede boekhouder? Wil je jouw administratie uitbesteden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij tillen financiële dienstverlening naar een nieuw niveau!

Geen technische verhalen over ingewikkelde belastingregels, pagina's lange jaarrapporten en opmerkingen over hoe lastig ondernemen wel niet is, maar duidelijkheid, heldere financiële overzichten op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Wij bieden diensten aan voor deze doelgroepen:
Administratie van je website / webshop uitbesteden? Boekhouding & Administratie Software voor Horeca & Retail Boekhouding & Administratie voor ZZP'ers & Starters Boekhouding & Administratie voor Dienstverleners

Je boekhouding en administratie aan ons uitbesteden heeft een aantal grote voordelen:

Online administratie (realtime inzicht in je cijfers)

Realtime inzicht in je cijfers in de online administratie!Omdat wij werken met een online administratie heb je als ondernemer te allen tijde inzicht in je cijfers.

Je kunt dus zelf inloggen wanneer en waar je maar wilt en realtime zaken als omzet, kosten, winst, debiteuren e.d. bekijken en zo ook je balans en resultatenrekening (zowel per maand als per jaar).

Vergaande automatisering

Automatisering van administratie en boekhoudingWij proberen zoveel mogelijk handelingen te automatiseren, zodat de kosten voor jou zo laag mogelijk blijven. Denk hierbij aan het automatisch inlezen van bankmutaties en het automatisch koppelen van standaardboekingen.

Ook hebben we vergaande automatisering voor ondernemers met websites of webshops. Denk daar aan het koppelen van betaalsystemen, webwinkelsoftware, klantgegevens en facturen.

Scherpe prijzen

Door onze efficiënte manier van werken i.c.m. vergaande automatisering is het aantal uren dat wij maken beduidend lager dan bij een gemiddelde boekhouder. Minder uren betekent lagere boekhoudkosten voor jou. Bekijk hier ons tarievenoverzicht.

Ervaren medewerkers

Onze focus ligt op kwaliteit, onze medewerkers zijn ervaren financials met ruime kennis op het gebied van belastingrecht, bij ons betaal je nooit teveel belasting door optimaal gebruik te maken van de beschikbare regels. Bekijk hier het profiel van Monique Koolmees.

Brede dienstverlening

Naast boekhouding kun je bij ons ook terecht voor alle andere financiële zaken, zoals verzekeringen, pensioenen, financiering etc. Omdat wij je situatie goed kennen kunnen we je eenvoudig adviseren op andere gebieden zonder dat hier veel extra kosten mee gemoeid zijn.

Uitbesteding op maat

Je bepaalt zelf wat je wilt uitbesteden en wat je zelf wilt doen, hiermee kun je zelf de kosten in de hand houden, zo kun je bijvoorbeeld zelf facturen maken in ons pakket waardoor dit automatisch geboekt wordt en wij hier geen tijd aan hoeven te besteden.

Boekhouding nu uitbesteden?

Je kunt nu je boekhouding en administratie aan ons uitbesteden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen!

Klik gerust eens door onze categorieën heen:

  • Geen categorieën