Page content

Boekhouding voor ZZP'ers & Starters

administratie-uitbesteden-zzpOok voor jou als ZZP’er of als startende ondernemer is het aan te raden om je boekhouding en je administratie uit te besteden.

Hoewel het vaak weinig bonnetjes en facturen zijn die je moet verwerken, kan het toch een tijdrovende klus zijn. Welke aangiftes moet je doen, welke btw moet je wel terugvragen, maar welke btw ook niet. Hoe moet je je inkomstenbelasting aangeven, welke ondernemersregelingen mag je gebruiken, welke niet?

Besteed je boekhouding en je administratie aan ons uit en wij zorgen ervoor dat je een complete, ordelijke boekhouding hebt.

Speciaal voor ZZP’ers en de startende ondernemer hebben we een goed aanbod gemaakt voor het uitbesteden van de volledige boekhouding. Je hebt weinig in- en verkoopfacturen en hierdoor kost de administratie relatief weinig tijd en dus ook weinig geld.

Ons aanbod voor jou:

ZZP Boekhouding
Voldoe je aan de onderstaande criteria dan kun je jouw boekhouding / administratie voor een all-in tarief van € 80,00 (excl. BTW) bij de Moderne Boekhouder onderbrengen.

Bij dit bedrag zit alles inbegrepen; het opzetten en bijhouden van de online boekhouding, de boekhoudsoftware, de BTW aangiftes, de inkomstenbelasting, het opmaken van de jaarrekening en het toepassen van alle fiscale voordeelregels die op ZZP’ers en startende ondernemers van toepassing zijn.

Daarnaast heb je ten allen tijden een real-time inzicht in de online administratie die door ons gevoerd wordt.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de inhoud en het bijbehorende tarief.

Dus:

 Heb je geen personeel in dienst?
 Heb je een eenmanszaak of BV?
 Heb je maximaal 15 in-en verkoopfacturen of bonnetjes per maand? *

Dan kom je voor dit aanbod in aanmerking

*het gaat hierbij om het totaal. Dus bijvoorbeeld 3 verkoopfacturen, 5 inkoopfacturen en 7 lunchbonnetjes is mogelijk. Er wordt door de Moderne Boekhouder gekeken naar een gemiddelde over een jaar. Heb je de ene maand iets meer en de andere maand iets minder dan is dat geen enkel probleem.
Heb je vragen?

Neem contact op

Klik gerust eens door onze categorieën heen:

  • Geen categorieën