Over Monique Koolmees de persoon achter MODERNEBOEKHOUDER.NL ®

Na mijn opleiding commerciële economie, die ik eigenlijk helemaal niet af wilde maken, wilde ik niets liever dan weg en los. Vrijheid!! Reizen!!  Wat kan je dan het beste doen als je geen zak met geld hebt? Juist,  in de horeca werken. Na  wat sollicitatie brieven werd ik aangenomen op een passagiersboot op de Donau. Daarna ook nog op vele andere leuke plaatsen gewerkt o.a. in Zwitserland en in Dubai en tussendoor een seizoen op een cruiseschip.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na de geboorte van mijn eerste zoon ben ik weer op kantoor gaan werken.  Sinds deze omslag heb ik me verder gespecialiseerd op het gebied van administratie en belastingen.  Tot op de dag vandaag blijf ik bijleren in mijn vak.

Sinds 2005 heb ik mijn eigen administratie kantoor. Eerst naast een parttime baan, maar vanaf 2013 fulltime.

Met MODERNEBOEKHOUDER.NL wil ik meer helderheid scheppen in het financiële proces van ondernemers. 

Ondernemers die zelf de boekhouding doen ondersteun ik met advies op maat en met de belastingen. Voor ondernemers die hun administratie liever uit handen geven is alles goed geregeld en duidelijk. Inzicht en begrip van de financiën maakt je bewust van de mogelijkheden.

e kan op tijd de juiste beslissingen nemen.

Administratie zonder hoofdpijn

Ondernemers die goed zijn in hun vak maar niet in boekhouden hoeven zich geen zorgen te maken over de administratie en belastingen.

Je mag de administratie langsbrengen, opsturen, mailen. Je kan het  ook gelijk in je eigen administratie uploaden daarna verwerken wij alles. 

Je hebt real-time online inzage in je eigen administratie. Duidelijke berichten per mail wat er betaald moet worden aan de belastingdienst.

En dat alles voor een vaste prijs per maand!

Ik geloof namelijk dat ondernemers de motor zijn van de economie. 

Ondernemers denken in oplossingen en niet in problemen. Door hun ondernemersgeest en hun creativiteit maken zij het verschil.

Bent u een ondernemer die van administratie -/ boekhoudstress af wil,  neem dan vrijblijvend contact met mij op!